Wonderstudio.ro – un blog cu si despre videochat!

Lucruri pe care nu le stii despre activitatea de videochat - citeste articolul pe wonderstudio.ro

Lucruri pe care nu le stii despre activitatea de videochat

Videochat-ul, fie el adult sau non adult este un domeniu foarte controversat. Si in mediul online dar si in cel offline se aud multe lucruri despre aceasta meserie. O parte adevarate, dar cele mai multe neadevarate. O sa enumeram in continuare cateva lucruri pe care cu siguranta nu le stiti despre videochat:

  1. Este legal sa faci videochat!

Videochatul este un job ca oricare altul. Este complet legal sa lucrezi in acest domeniu atata timp cat iti platesti taxele catre stat pentru activitatea desfasurata. Este adevarat, aceasta parte tine mai mult de studiouri. Sunt si studiouri care lucreaza la negru, insa activitatea lor este de scurta durata. Un studio mare si serios, intotdeauna va plati taxele modelului. Sunt si studiouri de videochat care suporta in totalitate plata taxelor catre stat.

  • Nu este un job adresat minorilor!

Varsta minima pentru a putea lucra ca model de videochat este de 18 ani! Sub nici o forma nu vor putea lucra in acest domeniu minori cu vasrta sub 18 ani.

  • Poti sa lucrezi in acest domeniu si daca ai peste 40 – 50 de ani!

In videochat nu exista o varsta maxima pentru angajare. Multe doamne / domnisoare cred ca o varsta mai inaintata va fi un impediment pentru a lucra in acest domeniu. Complet fals!

  • Nu trebuie sa arati ca un fotomodel!

Este un mit faptul ca modelele de videochat sunt numai tinere de 20 de ani, cu aspect de fotomodel. Sigur, si aspectul poate fi un avantaj in acest domeniu. O sa descoperiti insa ca majoritatea membrilor prefera alt tip de calitati cand cauta un partener pentru discutii: carisma, inteligenta etc.

  • Nimeni nu va putea afla cu ce te ocupi!

In acest domeniu, confidentialitatea este garantata! Pe siteurile unde vei lucra Romania va fi blocata. Astfel, nimeni din acesta tara nu te va putea vedea. La cerere, se pot bloca si alte tari (Anglia, Spania, Italia,  etc).

  • Programul chiar este preferential!

Multe studiouri de videochat dau sansa modelelor sa isi aleaga singure turele si orele intre care vor lucra. Astfel, vei avea mai mult timp liber pentru voi, pentru familie sau pentru alte lucruri ce va sunt dragi

  • Cu siguranta ati auzit faptul ca videochatul este un job foarte banos!

Asa este, din videochat se poate castiga foarte foarte bine. Majoritatea modelelor castiga intre 4000 si 8000 $/luna. Insa, acesti bani nu cad pur si simplu din cer asa cum are impresia mutla lume. Ca in orice alt job, pentru a reusi conteaza seriozitatea, nivelul de implicare, dorinta de a evolua si de a te autodepasi etc.

  • Un model independent nu castiga nici 50% din veniturile unui model care colaboreaza cu un studio!

Cateva din avantajele de a colabora cu un studio de videochat sunt:

-internet de mare viteza (folosind un internet pentru persoane fizice, de 60 de lei pe luna nu veti putea face broadcast pe majoritatea siteurilor)

-suport tehnic non stop (orice problema de natura tehnica ai avea, intotdeauna va fi cineva gata sa va ajute)

-training (veti avea intotdeauna la dispozitie un trainer, care te va ajuta si te va invata tainele acestei meserii)

-siteuri cu trafic garantat –  un model care colaboreaza cu un studio intotdeauna va beneficia de un trafic marit

– avantajele unui program fix

Citeste si celelalte articole ale noastre si afla totul despre acest domeniu!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *