Wonderstudio.ro – un blog cu si despre videochat!

Ce nu este videochatul - citeste articolul pe wonderstudio.ro

Ce nu este videochatul

Dupa cum am precizat si in articolul precendent, videochatul este inca un subiect tabu in Romania zilelor noastre. Multi au prejudecati, eticheteaza si condamna aceasta meserie si persoanele care o practica, fara sa aiba idee despre ce este videochatul si ce presupune acest job. Cel mai usor este sa iti dai cu parerea despre lucruri pe care nu le cunosti… pentru ca nu te costa nimic sa o faci. Hai sa stabilim in continuare CE NU ESTE VIDEOCHATUL!

 

  1. Videochatul NU ESTE prostitutie

Intre cele 2 meserii este o distanta ca de la cer la pamant. Videochatul nu este arta de a-ti vinde trupul. Ci este arta de a vinde o imagine, o poveste. Este arta de a socializa, de a comunica, de a asculta si empatiza, este arta de a vinde cel mai de pret lucru de pe aceasta lume: timpul tau.

Prostitutia presupune un contact sexual, fizic, intre 2 persoane. In videochat nu este vorba despre nici un fel de apropiere fizica. Totul se petrece in fata unui calculator, unde comunici si socializezi cu persoane aflate la mii de kilometri distanta. Sigur, in functie de categoria pe care o alegi, pot exista tente sexuale, discutii incitante si pasionale, dar nu este vorba de contact fizic sexual intre tine si utilizator.

  1. Videochatul NU ESTE ilegal

Videochatul este  un job ca oricare altul si se desfasoara in perfecta legalitate. Se lucreaza in baza unui contract de colaborare, toate castigurile sunt impozitate si taxele platite catre stat.

Activitatea are loc intr-un cadru organizat, cu o intreaga echipa in spate, care se va ocupa de tine si de imaginea ta.

  1. Videochatul NU ESTE o rusine

Nici un job nu este rusinos, mai ales unul legal, unde ai toate taxele platite la stat (inclusiv CAS, CASS), dar mai cu seama un job unde trebuie sa muncesti foarte foarte mult daca vrei sa reusesti si sa ai castigurile mult visate.

  1. Videochatul NU ESTE o meserie pentru femeile usoare

Chiar din contra. Este o meserie pentru femei inteligente si independente, pentru femei care cunosc arta conversatiei si se folosesc de ea pentru a reusi. Este un job pentru femei puternice, care muncesc enorm de mult pentru a-si asigura independenta financiara. Acest lucru este de respectat, nu de blamat.

  1. Videochatul NU ESTE doar pentru tinere

Contrar opiniei foarte des intalnite, videochatul nu este o meserie doar pentru tinere de 20 de ani, super frumoase si cu un fizic de invidiat. Oricine, absolut oricine, indiferent de varsta, aspect sau greutate poate reusi in acest domeniu. Singurul lucru pe care trebuie sa il aiba este vointa! Sigur, sunt studiouri care nu angajeaza decat domnisoare pana in 30 de ani, insa sunt si destule studiouri care dau sansa sa lucreze si doamnelor mature sau celor plinute si chiar se bucura de rezultate extraordinare.

  1. Videochatul NU ESTE o cale usoara de a face bani

Cu siguranta, se pot castiga foarte multi bani in acest domeniu, insa persoanele care au aceste rezultate muncesc din plin pentru acesti bani, sunt perseverente, au multa vointa si mai ales seriozitate.

  1. Videochatul NU ESTE pentru femei care se bazeaza doar pe frumusetea lor

Desigur, aspectul are importanta lui, ca in orice meserie. Un aspect ingrijit si fermecator este un plus, insa inteligenta, charisma, flerul si nivelul conversational sunt factorii care conteaza cu adevarat. Un model ce are ca singur atu aspectul sau, va fermeca putin audienta si atat. Pe cand un model care dispune de calitatile de mai sus va comunica mai usor cu membrii, le va mentine mai usor interesul si pentru mai multa vreme.

  1. Videochatul NU ESTE o activitate din care se pot castiga multi bani

Este o activitate din care se pot castiga FOARTE multi bani! Trebuie doar sa tii cont de urmatorii factori: timpul alocat de tine acestui job, seriozitate, interesul acordat si nivelul tau de implicare, atitudinea si dorinta de a invata.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *