Wonderstudio.ro – un blog cu si despre videochat!

Ce este videochatul - citeste articolul pe wonderstudio.ro

Ce este videochatul

Cu siguranta, ai auzit multe lucruri despre videochat pana acum. Lucruri bune (mai putine) si lucruri nu tocmai bune (foarte multe). Citeste acest articol pana la capat si vei afla ce este cu adevarat videochatul si ce presupune aceasta meserie!

Din pacate, in Romania, videochatul este inca un subiect tabu. Este un subiect tabu deoarece multa lume nu intelege cu adevarat conceptul de videochat si multe persoane se grabesc sa compare acest domeniu cu prostitutia sau cu alte meserii nu tocmai morale. Publicul larg nu stie cu adevarat ce se intampla in acest domeniu. Suntem convinsi ca nu o fac din rautate, ci doar din necunostinta de cauza.

Deci, ce este videochatul?

O explicatie foarte simpla si la subiect ne este data de wikipedia: videochatul este un serviciu web care permite utilizatorilor sa comunice intre ei si in regim video pe langa modul de conversatie text.  Ca sa intelegeti mai usor ce inseamna acest lucru, puteti compara aceasta activitate cu momentele acelea cand stati de vorba cu prietenii pe Skype, pe Whatsapp sau cand faceti un live pe Facebook. Este fix acelasi lucru. Bineinteles, cu o mica exceptie… in videochat vei fi platita pentru timpul tau petrecut in fata camerei web.

In domeniul videochat, conversatiile intre cele 2 parti pot fi diferite, plecand de la discutii despre muzica si filme, pana la activitati pe teme erotice. Cel mai important lucru de retinut este faptul ca modelul isi poate selecta clientii in functie si de dorintele sale proprii cat si de dorintele lor.

Cum se castiga banii?

Clientii platesc un pret pe minut pe parcursul sesiunii de videochat. Cu cat sesiunea este mai lunga, cu atat modelul va castiga mai multi bani. Unii clienti sunt in cautare de prieteni, vor sa cunoasca oameni noi, sa se indragosteasca, vor sa isi povesteasca problemele si necazurile  iar altii sunt in cautare de showuri adult.

Categorii de videochat

Videochatul se imparte (in mare), in 2 categorii: Videochatul Non Adult si Videochatul Adult.

Videochatul Non Adult este categoria de videochat care se axeaza numai si numai pe discutii si nu pe nuditate. In aceasta categorie nuditatea este interzisa cu desavarsire.

Pe cealalta parte, Videochatul Adult este destinat persoanelor putin mai indraznete, carora nu le este rusine sa isi etaleze senzualitatea. Mai mult ca sigur, orice femeie stie ca una din cele mai puternice arme pe care le poate folosi pentru cucerirea unui barbat este senzualitatea.La categoria adult, doamnele/domnisoarele isi vor putea folosi din plin aceasta calitate.

Cel mai important lucru de retinut, pentru ambele categorii, este faptul ca fiecare din voi isi va putea seta anumite limite. Si nimeni, absolut nimeni nu va putea sa va faca sa treceti de aceste limite impuse de voi.

In functie de personalitatea voastra, veti putea alege fie categoria non adult, unde comunicarea este cel mai important factor, fie categoria adult, unde va veti putea folosi din plin de farmecul dvs personal si de senzualitate.

 

Videochatul Non Adult

In cazul categoriei non adult, capacitatea ta de comunicare si socializare va fi cheia succesului. De regula, oamenii care apeleaza la acest serviciu nu cauta in mod special sexualitate si flirt, ci vor o persoana deschisa, cu care pot discuta orice. Cateodata cauta un umar pe care sa planga, ori un prieten apropiat caruia sa ii impartaseasca secretele si aspiratiile sale, fie cauta, de ce nu, sa se indragosteasca. Cum nuditatea este interzisa in aceasta categorie, charisma si farmecul tau personal vor conta foarte mult. Te vei baza pe ele in interactiunea cu membrii, pentru ca ei sa se reintoarca.

 

Videochatul Adult

Aceasta categorie nu se axeaza numai si numai pe nuditate si sexualitate. Sigur, este important sa arati bine, sa ai un aspect ingrijit si senzual, insa in egala masura conteaza si urmatoarele lucruri: sa ai o atitudine open-mind, sa fii deschisa la nou, sa accepti provocari si sa nu ai inhibitii, sa stii sa iti pui in valoare corpul. Pe langa cele de mai sus, va trebui sa stapanesti foarte bine si arta comunicarii. Este foarte important sa te folosesti de ea pentru a-ti cunoaste cat mai bine utilizatorii, sa le cunosti fanteziile. Te vei folosi de sarmul tau personal, de politete si senzualitate pentru a face cat mai palpitant momentul acela in care vei renunta la haine.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *